Onze producten voor de onderwijsmarkt

Uw leerlingen maken in de jaren dat ze bij u op school zitten een enorme groei door. Vanaf het moment dat de leerling bij u op school komt, begint hij of zij te bouwen aan een toekomst op eigen niveau. Hier bent u als onderwijs professional dagelijks mee bezig en wilt u de voortgang goed in de gaten houden. Door onze jarenlange ervaring en betrokkenheid bij onze klanten, hebben wij applicaties ontwikkeld die u hierbij ondersteunen. Wij vertalen onze applicaties naar de dagelijkse praktijk.

Klik op één van onze producten om naar de product-pagina te gaan.

Het Vraag Profiel Instrument

VPI is hét instrument waarmee scholen (PO/VO/MBO en Speciaal Onderwijs) gestructureerd, eenvoudig en snel informatie kunnen verzamelen over het welzijn van haar leerlingen.

Het programma stelt een ondersteuningsprofiel van het functioneren van de leerling in de groep samen. Hierdoor wordt het inzichtelijk welke extra ondersteuningshandelingen de leerkracht kan toepassen om tegemoet te komen aan de ondersteuningsbehoefte van de leerling. Het welzijn van de leerling in uw klas staat voorop!

Klik hier voor meer informatie.

SchoolOAS

Het SchoolOAS is  totaaloplossing voor uw onderwijsorganisatie, samengesteld voor en door leerkrachten, administratie, (zorg)coördinatoren en management van verschillende onderwijsorganisaties.

Het SchoolOAS zorgt voor een gestructureerde dossiervorming, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van leerlingen.
Onze applicatie is, de ideale assistent van iedere leerkracht, administratie, (zorg)coördinator of manager!

Klik hier voor meer informatie.

Leerwinst

Leerwinst biedt zowel de mogelijkheden om terug te kijken op toegevoegde waarden als de mogelijke ontwikkeling op leerling-, groep-, school- en bovenschoolsniveau.

Met Leerwinst kunt u direct aan de slag, omdat het koppelt met uw bestaande Leerling Administratie Systeem (LAS), Cito (DULT) en uitgevers (UWLR).

Daarnaast werkt Leerwinst met vaardigheden, leerroutes, leerlingprofielen, uitstroomniveaus en OPP voor elk leerlingniveau van dagbesteding t/m VWO (ZMLK, SO, SBO, PO en VSO).

Klik hier voor meer informatie.

Vragen over onze producten en/of diensten?

Heeft u een vraag of bent u opzoek naar meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.